Activitats esportives

 

Running: si tens ganes de córrer o caminar amb nosaltres, pots fer-ho els dijous de 20h a 21:30h. Sortim de la plaça de l'Esglèsia de Sta Maria de Sants (C/Olzinelles). La responsable d'aquesta activitat és la Ma. José Tamarit, mare de l'escola, atleta i tècnica superior d'educació física.

Apunta't!

Marxa nòrdica: activitat esportiva dirigida per Esther Bracero, mare de l'escola i infermera formada per fer la tècnica adequada. Sortim els dimecres de 19:30 a 20:30h. Es requereixen pals de marxa nòrdica per tal de poder realitzar l'activitat.

Apunta't!

 

Cros escolar: El Consell Escolar d'Esports de Barcelona organitza la temporada de cros escolar. Es tracta d'un cros al mes, aproximadament, on es realitzen diferents curses per categories. Cada trobada es fa en un parc de Barcelona. La inscripció va a càrrec de cada família i des de l'AMPA us donem una samarreta identifica com a AMPA Maristes Sants-Les Corts. La responsable és la Ma. José Tamarit, mare de l'escola, atleta i tècnica superior d'educació física. Un cop feta la inscripció del cros 2019-20, podeu omplir aquest formulari, una persona de l’Ampa es posarà en contacte amb vosaltres. Hi ha un grup de wassap per facilitar la comunicació. Animes-vos!

trobareu tota la informació sobre el cros escolar, la normativa i el calendari a la web del Consell d'esports de Barcelona.

 

Magic Line: l’AMPA ha subvencionat i organitzat la creació de grups per a la Magic Line de St. Joan de Déu. Ha estat una de les activitat liderades per la comissió solidària de l'AMPA.