Activitats esportives

 

Running: si tens ganes de córrer o caminar amb nosaltres, pots fer-ho els dijous a les 20:30h. Sortim de la plaça Bonet i Moixí (de l'Esglèsia de Sta Maria de Sants del carrer Olzinelles).

La responsable d'aquesta activitat és la Ma. José Tamarit, mare de l'escola, atleta i tècnica superior d'educació física.

Apunta't!

Marxa nòrdica: activitat esportiva dirigida per Esther Bracero, mare de l'escola i infermera formada per fer la tècnica adequada.

Sortim els dijous a les 19:30h. Es requereixen pals de marxa nòrdica per tal de poder realitzar l'activitat. L'AFA us en prestem uns perquè proveu si us agrada l'activitat.

Apunta't!

 

Cros escolar: El Consell Escolar d'Esports de Barcelona organitza la temporada de cros escolar. Es tracta d'un cros al mes, aproximadament, on es realitzen diferents curses per categories. Cada trobada es fa en un parc de Barcelona. La inscripció va a càrrec de cada família i des de l'AFA us donem una samarreta identifica com a AFA Maristes Sants-Les Corts.

La responsable és la Ma. José Tamarit, mare de l'escola, atleta i tècnica superior d'educació física. Trobareu tota la informació sobre el cros escolar, la normativa i el calendari a la web del Consell d'esports de Barcelona.

Magic Line: l’AFA ha subvenciona i organitza la creació de grups per a la Magic Line de St. Joan de Déu. És una de les activitat liderades per la comissió solidària de l'AFA.