Ens preocupem per la seguretat

La seguretat dels nostres fills i filles és per a nosaltres una prioritat. Alguns temes que estem treballant des de l'AMPA, en aquest sentit són

Camí escolar / Protegim les escoles

Des de l’AMPA fa temps que estem reclamant “El camí escolar” però ens han informat, des de l Direcció de Serveis a les Persones i al Territori del districte de les Corts, que aquest projecte ja no està en funcionament. S’ha rellevat pel programa Protegim les escoles que pretén pacificar els entorns escolars. Ens informen que, en el cas de Maristes es preveu que l'execució de les intervencions siguin pel curs 2022-2023.

També hem fet arribar al Consell Escolar la necessitat de demanar que es posi un ressalt a la calçada del carrer Olzinelles per tal que els vehicles no vagin tant ràpid.

 

Seguretat al voltant de l'escola

S’ha detectat un augment de robatoris als barri de les Corts i Sants. Per tal de minimitzar el problema que això suposa als joves que es desplacen sols, l'AMPA ha contactat amb l'escola, amb el grup d'AMPAS de Sants, amb el Consell Escolar del districte de Les Corts i amb la Guàrdia Urbana de Barcelona.

També us hem fet arribar un formulari a les famílies per tal que, aquells que heu patit alguna d'incidència d'aquest tipus, ens feu arribar informació que pugui ser útil per a la Guàrdia Urbana. Nosaltres els ho farem arribar a través del nostre interlocutor.

Us recordem que tot i les nostres accions, és absolutament imprescindible que davant d'un robatori es faci la denúncia als Mossos d'Esquadra.