Ens preocupem per la seguretat

La seguretat dels nostres fills i filles és per a nosaltres una prioritat. Alguns temes que estem treballant des de l'AFA, en aquest sentit són

Camí escolar / Protegim les escoles

Des de l’AFA fa temps que estem reclamant “El camí escolar” però ens han informat, des de l Direcció de Serveis a les Persones i al Territori del districte de les Corts, que aquest projecte ja no està en funcionament. S’ha rellevat pel programa Protegim les escoles que pretén pacificar els entorns escolars. Ens informen que, en el cas de Maristes es preveu que l'execució de les intervencions siguin pel curs 2022-2023.

També hem fet arribar al Consell Escolar la necessitat de demanar que es posi un ressalt a la calçada del carrer Olzinelles per tal que els vehicles no vagin tant ràpid.

 

Seguretat al voltant de l'escola

Durant el curs 2020-2021 es va detectar un augment de robatoris als barri de les Corts i Sants. Per tal de minimitzar el problema que això suposava als joves que es desplaçaven sols, l'AFA va contactar amb l'escola, amb el grup d'AMPAS de Sants, amb el Consell Escolar del districte de Les Corts i amb la Guàrdia Urbana de Barcelona. També vam fer arribar un formulari a les famílies per tal que, aquells que haguessin patit alguna d'incidència d'aquest tipus ens fessin arribar informació que pogués ser útil per a la Guàrdia Urbana. 

Recordem que davant dels temes de seguretat, tot i les nostres accions, és absolutament imprescindible que davant un robatori es faci la denúncia als Mossos d'Esquadra.