Suport a la cultura i a l'aprenentatge

 

St. Jordi: els Jocs Florals

L'AFA fa una aportació econòmica pels Jocs Florals i repartim els premis a Les Corts.

 

Premis a l'excel·lència

L'AFA atorga 2 premis als millors treballs de recerca dels alumnes de batxillerat.

 

First Certificate in English

Des de l'AFA considerem que les llengües estrangeres són un actiu molt important pel futur dels nostres joves, tant pel que fa a nivell professional com a nivell personal. Per aquest motiu, oferim una bonificació a totes aquelles famílies associades que els seus fills o filles hagin obtingut el títol del FCE.

Cada curs enviem un comunicat indicant com tramitar la sol·licitud.

 

Talent Hub

Els pares i mares podem participar a la jornada que s’organitza a l’escola de Les Corts dirigida als nois i noies de batxillerat que han de decidir cap on volen enfocar els estudis. L’objectiu és explicar quina titulació tenim i a què ens dediquem, quines són les sortides professionals... En definitiva, aportar la nostra experiència als nois i noies de l'Escola. L'AFA dona suport a aquesta jornada però és l'escola qui ho organitza i fa la crida a les famílies. Des d'aquí us animem a participar-hi encara que no tingueu fills a secundària o batxillerat. És una jornada molt enriquidora per a tothom.

STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Maths)

Preocupats per les dades estadístiques publicades a diversos mitjants del nostre país, així com a nivell internacional, l’AFA va proposar a l’escola dur a terme alguna activitat per tal de potenciar les “Science, Technology, Engineering, Arts and Maths” sobretot a l’entorn femení. D’aquí ha sorgit el projecte STEAM escola Sants-AFA. L'escola anirà explicant com es desenvoluparà el projecte però... qui millor que una mare, tieta, germana, àvia per engrescar a les nenes i noies a veure la ciència i la tecnologia com una sortida professional?

 

  

Creus que tens el perfil i que pots ajudar-nos? Si voleu participar, poseu-vos en contacte amb nosaltres!