Com puc participar?

Et sobren hores? Tens una estona diaria o setmanal? Disposes de moments puntuals?

En qualsevol dels casos pots col·laborar amb l'AFA, hi ha lloc per tothom. T'esperem!!! 

 

  

Forma part de la Junta directiva de l’AFA

Pots tenir un paper actiu en la presa de decisions i en l'organització de les activitats i les tasques  que  portem a terme des de la Junta directiva

   

 

Sigues col·laborador actiu i forma part d'alguna comissió

Si tens ganes de viure les activitats pots ser col·laborador: castanyada, firetes, fira solidària, acompanyant de sortides d’infantil i primària, portes obertes, activitats a secundària, etc. 

Durant el curs quan es necessita col·laboració puntual per fer alguna activitat o tema, enviem un e-mail a tots els que us heu donat d'alta com a col·laboradors.

També pots formar part d’alguna de les comissions que tenim a l’AFA : cosidores i attrezzo, solidaritat, comunicació, etc.

Inscriu-te com a col·laborador!

 

DELEGATS

A infantil i primària hi ha els delegats de classe que tenen la funció de fer d’enllaç entre les famílies de la classe i l’AFA. Ens ajuden a difondre les notícies i informacions i fan de portaveu dels suggeriments i comentaris que sorgeixen a l'aula i que es poden gestionar des de l'AFA. Si t'interessa ser delegat de classe, posa't en contacte amb nosaltres a principi de curs!

Participa a l'Assemblea General

Si tens propostes o vols canviar algun aspecte que creus que és millorable, posa't en contacte amb nosaltres i el plantejarem a l'Assemblea General Anual, on TOTS els associats hi teniu veu i vot!

 

 

Fes suggeriments i propostes. Ajudan’s a millorar!

Fent arribar els teus suggeriments i propostes de millora també col·labores!