Fira Solidària

S’acosta l’esperada Fira Solidaria! Serà el dissabte dia 12 de novembre, al pati de l’escola de Sants.

Com veníem fent abans de la pandèmia, recollim les aportacions que fan les famílies de roba, uniformes de l’escola, joguines i llibres per vendre el dia de la Fira. L’import recollit es destinarà al projecte Marist Learning center (Tailàndia)

Des del dia 17 d’octubre fins al 4 de novembre podeu deixa les vostres donacions al costat de la porta d’Olzinellas, a l’espai indicat amb un cartell. Tot el que arribi posteriorment a aquesta data no es recollirà.

Us facilitem quatre normes bàsiques per fer que l’organització sigui més fàcil:

  1. Portar només coses que estiguin en BON ESTAT i NETES (sense taques, ni forats, ni gastat).
  2. Si porteu "puzzles", reviseu que estiguin totes les peces i un cop comprovat poseu un rètol a la tapa que indiqui: “COMPLET”.
  3. Seguiu el mateix procediment per els jocs de taula. Als jocs als quals falti alguna peça però sigui possible jugar igualment, indiqueu-ho també amb un rètol a la tapa.
  4. Els conjunts de roba de dues peces porteu-les lligades d’alguna manera.

Però la feina no acaba aquí!! Voleu participar? Us expliquem com fer-ho:

ABANS DE LA FIRA

  • CLASSIFICACIÓ

Necessitem mans per classificar les aportacions per tipus, edats, etc.  Cas què pugueu venir a donar un cop de mà a estonetes que us vagi bé (tots els minuts sumen), podeu omplir el formulari adjunt indicant les tasques que pugueu assolir.

DIA DE LA FIRA

  • MUNTATGE I VENDA

Necessitem col·laboradors que el dia de la Fira, ens ajudin amb el muntatge de les paradetes i/o amb la venda. Hi ha diferents paradetes o espais per escollir. L’assignació de tasques vindrà definida per ordre d’inscripció.

FORMULARI

Pastoral de l’escola, juntament amb la Junta de l’AFA, decidirem on fer la donació dels productes sobrants de la Fira.

ÉS IMPORTANT LA PARTICIPACIÓ DE TOTS VOSALTRES PER TAL DE GARANTIR QUE LA FESTA I EL PROJECTE ESDEVENGUIN UN ÈXIT!!