Xerrada sobre sexualitat

Per començar el trimestre, el pròxim dijous 26 d'abril a les 18:30h, us oferim a les famílies associades la xerrada online: "Eines per parlar de sexualitat amb els infants", impartida per la ponent Estel Malgosa del centre AFIN. El curs passat vam oferir un primer tastet d'aquesta xerrada i, donada la bona acollida, aquest any repetim ampliant una mica més els coneixements. 

Tens dubtes sobre com parlar de sexualitat amb els teus fills i filles? Quan començar? T’han fet alguna pregunta que no has sabut com respondre?

La xerrada intentarà donar resposta a aquestes i d’altres preguntes que ens preocupen a les famílies, tot generant un espai per compartir i reflexionar sobre com parlar de sexualitat amb nens i nenes. L’activitat es basa en una investigació etnogràfica realitzada amb més de 2.000 nens i nenes d’escoles primària, que ens ha permès explorar com els infants entenen, expressen i viuen la sexualitat i ens ha donat eines sobre com volen que les persones adultes.

Adjuntem l'enllaç al formulari per inscriure-us, teniu temps fins al dimarts 24 d'abril.

El mateix dia 26 compartirem el link per accedir a la xerrada. En aquest cas en concret i per desig exprés dels ponents, no podrem oferir la xerrada gravada, us animem però a participar en directe!!!