Bon estiu!

Benvolgudes famílies,

S’acaba el curs i no ens podrem acomiadar amb la super festa de la família. Tal i com està la situació, no es podran fer les firetes ni la revetlla tan esperada del mes de juny! Tot i així, volem acomiadar-nos de vosaltres fins al setembre!.

Aquests darrers mesos hem viscut una situació del tot nova i inesperada i, en diferent mesura, tots hem patit considerablement. Des de la junta de l’AMPA volem donar un especial recolzament a totes les persones que han patit severament les conseqüències del COVID-19 i les famílies que han perdut persones estimades.

Des de l’Associació hem ajudat econòmicament més de 60 famílies i a través de la FAPAMAC s’està treballant perquè la tornada a l'escola sigui 100% presencial al setembre. Tot i així, encara avui és una incògnita saber com començarà i com es desenvoluparà el curs vinent. Tots sabem que les notícies i les normatives van canviant dia a dia. Per tant, haurem d’anar adaptant la manera de funcionar i les activitats en funció del que es requereixi en cada moment.  

Us animem a aprofitar l’estiu tant com es pugui, a recarregar les piles i a encarar el curs vinent amb il·lusió, tot i la incertesa. No cal dir, que estem a la vostra disposició i que podeu contactar amb nosaltres a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o bé a través del formulari de la nostra pàgina web: https://www.ampamaristesscorts.cat/

Ens veiem al setembre!

J. Tascón

President Associació de Pares i Mares d'Alumnes

Col·legi Maristes Sants-Les Corts