El passat dilluns 3 de febrer va tenir lloc, a les Corts, la2a jornada del Talent Hub, dirigida als nois i noies de batxillerat que han de decidir cap on volen enfocar els estudis.

Des de l'AMPA vam participar donant suport, volem agrair la participació de les famílies.

  

Pots veure el vídeo que ha preparat l'Escola

 

El proper cros escolar es disputarà el 9 de febrer al matí. Podeu animar a les i els nostres atletes participants, durant el matí, al Parc de Joan Miró.

Us hi esperem!

Els pares i mares podem participar a la jornada que organitza l’escola de Les Corts, dirigida als nois i noies de batxillerat que han de decidir cap on volen enfocar els estudis. L’objectiu és explicar quina titulació tenim i a què ens dediquem, quines són les sortides professionals... En definitiva, aportar la nostra experiència als nois i noies de l'Escola.

L'AMPA dona suport a aquesta jornada i, des d'aquí, us animem a participar-hi encara que no tingueu fills a secundària o batxillerat. L'any passat tot i ser la 1ª Jornada organitzada va ser molt enriquidora per a tothom.

Enguany serà la 2a jornada i tindrà lloc el dilluns 3 de febrer de 15:30 a 17:30h, a la nova sala multiusos de les Corts. Si us interessa participar-hi poseu-vos en contacte amb l'escola.

 Comencem el trimestre amb un ponent de luxe!
 
Des de l'AMPA hem organitzat una xerrada de la ma de Juanjo Fernández Sola. Aquesta vegada ens farà la xerrada "Afectivitat i sexualitat per a totes les edats o de com conviure amb mutants del planeta del sexe!".
 
Dia: 18 de febrer
Hora: 18:30h.
Lloc: Escola de Sants
 
Hi haurà servei de monitors
 
Per tal de poder fer una previsió de l'espai i monitors que necessitem, t'agrairíem que omplissis el següent formulari
 
 
 
Si vols conèixer el ponent...
 

El proper cros escolar es disputarà el 26 de gener al matí. Podeu animar a les i els nostres atletes participants, durant el matí, al parc de la maternitat.

La inscripció anirà a càrrec de cada família. Trobareu tota la informació sobre el cros escolar, la normativa i el calendari a la web del Consell d'esports de Barcelona. A la part de la dreta, haureu de crear un usuari o utilitzar el de l'any passat (si ja vau fer la inscripció), fer la inscripció, el pagament i imprimir el dorsal que s'utilitzarà durant tot l'any. 

Un cop feta la inscripció del cros 2019-20, podeu omplir aquest formulari i una persona de l’Ampa es posarà en contacte amb vosaltres i, us donarem una samarreta si no la teniu.

Us hi esperem!

Subcategorías