És voluntat de l’AFA aconseguir que les famílies hagin de comprar el mínim imprescindible per les obres de Nadal que es fan a l’escola. Després d'uns anys de feina de recollir, comprar i confeccionar disfresses i complements, vam posar en marxa el servei de préstec per als nostres associats. Som conscients que no podrem arribar a tothom donat que no disposem de totes les disfresses de tots els cursos però la nostra intenció és anar-ho ampliant cada any.

Algunes consideracions a tenir en compte, a part de les condicions generals de préstec:

Retorn del vestuari:

 • L'AFA informarà de les dates de recollida del vestuari un cop passada la setmana del teatre.
 • Cal tornar-ho net i en bon estat.
 • Cal retornar totes les peces (incloses caixes, bosses, etiquetes...)
 • Si es perd o es fa malbè tot o una part del vestuari i/o complements, caldrà reposar-ho o abonar l'import per tal de poder-ne comprar o confeccionar un altre.
 • Retornar-ho a la sala de l'AFA. NO als mestres ni a secretaria.

Us animem a què si teniu disfresses, retalls de roba, complements, etc. que no utilitzeu i que creieu que poden anar bé per les obres de Nadal contacteu amb nosaltres via mail.

Entre tots podem ampliar i mantenir les disfresses!

Agraïm la feina feta per part de les col·laboradores que han cosit, retocat i confeccionat part del vestuari. I agraïm, per endavant, la vostra col·laboració per fer que el manteniment del fons d'armari sigui possible.

 I... gaudiu de les actuacions dels nostres petits-grans actors!

Convoquem als nostres associats i associades el proper dilluns 7 de novembre de 2022 a les 19:30h a General Ordinària de l'Associació de Famílies d'Alumnes del Col·legi Maristes Sants les Corts, amb la següent ordre del dia. Es podrà assistir presencialment, a l’escola de Sants, o bé virtualment.

Ordre del dia:
1. Lectura i aprovació, si escau, de la Memòria d'activitats realitzades al curs 2021-2022.
2. Lectura i aprovació, si escau, del tancament  econòmic del curs 2021-2022.
3. Renovació estatutària de la Junta Directiva de  l'Associació.
4. Proposta d’activitats i objectius pel present curs 2022-2023.
5. Lectura i aprovació, si escau, del pressupost i  quotes pel curs 2022-2023.
6. Torn obert de paraules.
7. Designació de dos assembleistes per la redacció i aprovació de l'acta comprensiva dels acords presos, juntament amb els membres de la Junta Directiva.

Consulta de l'estat de comptes:

L'estat de comptes del curs 2021-2022 i l’acta de l'Assemblea anterior restaran a la vostra disposició el dia 3 de novembre, dijous, de 18:30h a 19:15h.a l’escola de Sants. Cal demanar cita prèvia a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. fins les 18:00h del dimarts 2 de novembre.

Noves candidatures:

Si algun pare o mare vol presentar candidatura a la Junta directiva, pot fer-ho omplint el següent formulari. El document es pot lliurar exclusivament ON LINE, abans del dia 2 de novembre de 2022, dimecres, una setmana abans de l’Assemblea General Ordinària. Un cop rebudes les candidatures, la Junta es posarà en contacte per telèfon amb la persona interessada amb la finalitat de corroborar la candidatura. En cas afirmatiu, la candidatura formarà part de la Junta proposada al punt 3 de l’ordre del dia de l’Assemblea General Ordinària.

Assistència virtual:

Per poder controlar l'assistència i les votacions que pugui haver-hi virtualment, demanem una inscripció prèvia que garantirà: la identitat dels associats, el contingut de les manifestacions i el moment en què es manifesten, la interactivitat i intercomunicació entre els participants en temps real, la disponibilitat durant tota la sessió, sense interferències externes, la seguretat dels participants i la llibertat de participació.

La inscripció es farà a través d’aquest formulari abans del dia 4 de novembre, divendres, de 2022. Un cop rebudes les sol·licituds, la Junta Directiva enviarà enllaç per connectar-se per la plataforma JITSI. Si 24 hores abans de la convocatòria no s’ha rebut s’haurà de contactar al correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. per solucionar la incidència.

Recordeu que tots teniu veu i vot!

Des de l'AFA volem donar la benvinguda a les famílies que han començat aquest any o que fa poc que ens coneixen. Per això us convidem a berenar el dia 14 d'octubre.

L'escola obrirà les portes per vosaltres a les 16:30h. i ens trobarem al SUM. Nou us preocupeu que podreu recollir als vostres fills i filles a l'hora habitual.

Podreu preguntar el que vulgueu sobre la nostra tasca a l'escola i us informarem de com podeu participar i col·laborar.

Us hi esperem!

 

S’acosta l’esperada Fira Solidaria! Serà el dissabte dia 12 de novembre, al pati de l’escola de Sants.

Com veníem fent abans de la pandèmia, recollim les aportacions que fan les famílies de roba, uniformes de l’escola, joguines i llibres per vendre el dia de la Fira. L’import recollit es destinarà al projecte Marist Learning center (Tailàndia)

Des del dia 17 d’octubre fins al 4 de novembre podeu deixa les vostres donacions al costat de la porta d’Olzinellas, a l’espai indicat amb un cartell. Tot el que arribi posteriorment a aquesta data no es recollirà.

Us facilitem quatre normes bàsiques per fer que l’organització sigui més fàcil:

 1. Portar només coses que estiguin en BON ESTAT i NETES (sense taques, ni forats, ni gastat).
 2. Si porteu "puzzles", reviseu que estiguin totes les peces i un cop comprovat poseu un rètol a la tapa que indiqui: “COMPLET”.
 3. Seguiu el mateix procediment per els jocs de taula. Als jocs als quals falti alguna peça però sigui possible jugar igualment, indiqueu-ho també amb un rètol a la tapa.
 4. Els conjunts de roba de dues peces porteu-les lligades d’alguna manera.

Però la feina no acaba aquí!! Voleu participar? Us expliquem com fer-ho:

ABANS DE LA FIRA

 • CLASSIFICACIÓ

Necessitem mans per classificar les aportacions per tipus, edats, etc.  Cas què pugueu venir a donar un cop de mà a estonetes que us vagi bé (tots els minuts sumen), podeu omplir el formulari adjunt indicant les tasques que pugueu assolir.

DIA DE LA FIRA

 • MUNTATGE I VENDA

Necessitem col·laboradors que el dia de la Fira, ens ajudin amb el muntatge de les paradetes i/o amb la venda. Hi ha diferents paradetes o espais per escollir. L’assignació de tasques vindrà definida per ordre d’inscripció.

FORMULARI

Pastoral de l’escola, juntament amb la Junta de l’AFA, decidirem on fer la donació dels productes sobrants de la Fira.

ÉS IMPORTANT LA PARTICIPACIÓ DE TOTS VOSALTRES PER TAL DE GARANTIR QUE LA FESTA I EL PROJECTE ESDEVENGUIN UN ÈXIT!!

Et sobren hores? Tens una estona diaria o setmanal? Disposes de moments puntuals?

Pots col·laborar amb nosaltres de moltes maneres depenent de la teva disponibilitat. Només et cal tenir ganes i contactar amb nosaltres!

A la nostra web t'expliquem com pots participar.

Subcategorías