Després de 3 anys sense firetes, la festa de l’AFA SLC serà el dia 17 de juny a les 17.30h., canviant tot el seu format, ens hem tornat bojos!

En què consisteix la festa?

“Les firetes” és una activitat que organitza l’AFA pels nens i nenes associats. Es fa en el pati de Sants on hi ha tallers i, aquest any, inflables aquàtics i festa de l’escuma.

Diversos col·laboradors de l’AFA i monitors dels moviments de l’escola ens ajuden a portar-les a terme i a vetllar pel bon funcionament.

Aquest any, serà imprescindible que un adult acompanyi als nens/es.

Lloc i horari

L’activitat es durà a terme al pati de l’escola de Sants (entrada per Olzinelles).

Les activitats pels nens seran de 17.30h. a 20.30h. (pel bon funcionament i seguretat, les portes es tancaran a les 18:00h i no es podrà entrar).

La cloenda serà per a tota la família amb la festa de l’escuma.

Inscripció i autoritzacions Atenció! hem omplert l'aforament i per tant, queden tancades les inscripcions.

Els nens i nenes han de venir acompanyats d’un adult (si l’aforament ho permet podran venir 2).

Per tal de poder fer la inscripció, és necessari omplir el formulari i adjuntar l’autorització de l’acompanyant si cal.

Demanem la vostra col·laboració per tal que la informació que ompliu al formulari i la persona que acompanyi els vostres fills i filles coincideixi.

És imprescindible està al dia del pagament de la quota de l’AFA.

Us animem a participar-hi!!! 

Un any més volem i, ara sí, podem celebrar la revetlla amb les famílies associades.

Serà el dissabte 18 de juny de 19.00h a 00.00h i es celebrarà, com sempre, al pati de Sants.

En què consisteix la revetlla?

 • Entrada: com ja és habitual, l’horari d’inici serà a les 19.00 h. (entrada per Olzinelles).
 • Espectacle: a les 19.30 oferirem un espectacle pels més petits. Actuarà una antiga coneguda de tots els nens i nenes (que ja va actuar a la Castanyada) la Perla! i el seu espectacle del “Circ de les Chuches”. 
 • Sopar: quan acabi l’espectacle, ens siturarem a les taules per sopar. Cadascú es porta el seu sopar, estovalles, begudes... Amb el preu de l’entrada d’adult hi ha coca i cava o coca i refresc. Les entrades de nen són gratuïtes perquè no inclouen ni menjar, ni beguda.

I després de sopar... a ballar!

Preu de les entrades:

 • Adults: tenen un cost de 12 euros i inclouen inclou coca i cava o cervesa o refresc.
 • Nens: són gratuïtes i no inclouen ni menjar ni beguda.

Les entrades:

 • Cal que omplis el formulari abans del dia 3 de juny (o fins a omplir l’aforament, que és limitat). Les entrades s’adjudicaran per ordre d’inscripció. És important que els nens també constin al formulari, sense entrada no podran accedir a la festa.
 • Comprar les entrades els dies 8, 9 i 10 de juny de 17h a 17:45h., al pati de Sants.
 • Estar al dia del pagament de la quota de l’AMPA.

 

Un any més esperem que gaudiu de la festa!

A l’Assemblea General Ordinària de 8 de novembre de 2021 es va aprovar per unanimitat el canvi de nom de l’Associació. L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del Col·legi Maristes Sants Les Corts passem a dir-nos Associació de Famílies d’Alumnes del Col·legi Maristes Sants Les Corts.

Ha arribat el moment de tenir un logotip nou. Ens agradaria que fos un projecte participatiu, de totes les famílies associades. És per això que hem decidit convocar un concurs per escollir un nou logo que sigui la imatge representativa de l’AFA MSLC.

Les propostes es podran enviar des del dia 6 d’abril fins al 3 de juny de 2022. Anunciarem els finalistes i el guanyador a la festa de juny i farem l'entrega dels premis.

Si voleu participar-hi ompliu el formulari i adjunteu els arxius tal i com s’indica a les bases del concurs. 

Esperem la vostra participació perquè l’AFA som tots!

 

BASES DEL CONCURS PER AL DISSENY DEL LOGOTIP DE  L’ASSOCIACIÓ DE FAMÍLIES D’ALUMNES DE L’ESCOLA MARISTES SANTS-LES CORTS, 2022

L’Associació de Famílies d’Alumnes del Col·legi Maristes Sants-Les Corts (AFA MSLC) convoca un concurs per dissenyar el nou logotip de l’Associació. El concurs es regularà per les bases següents: 

1. OBJECTIU DEL CONCURS

L’Associació de Famílies d’Alumnes del Col·legi Maristes Sants-Les Corts, abans Associació de Pares i Mares d’Alumnes del Col·legi Maristes Sants-Les Corts, vol actualitzar el seu logotip a causa del canvi de nom de l’Associació.

El logotip serà la imatge representativa de l’AFA en tota la difusió d’informació sobre la mateixa i s’haurà d’adaptar a qualsevol suport (paper, electrònic...).

2. ORGANITZACIÓ DEL CONCURS

 L’organitzador del concurs és l’Associació de Famílies d’Alumnes del Col·legi Maristes Sants-Les Corts.

3. REQUISITS DEL DISSENY

El logotip haurà de reflectir la naturalesa de l’Associació i de l’escola Marista a la qual pertany. 

Haurà d’incloure:

 • Sigles de l’Associació: AFA (opcional afegir MSLC)
 • Logo Marista (el trobareu en el correu electrònic de la convocatòria del concurs)
 • Nom complet de l'Associació: Associació de Famílies d’Alumnes del Col·legi Maristes Sants-Les Corts (opcional)

El logotip proposat es presentarà en color i/o en blanc i negre, amb les següents característiques: 

 • Format JPG
 • Resolució de 300 ppp
 • Mida 15x15 cm. (sense part desglossada del nom de l’Associació)
 • Format PNG, sense fons, mateixa resolució.

El nom de l’arxiu:

 • Serà el pseudònim (cas que tingui més d’una paraula es separaran per guionets).
 • Si es presenten 2 dissenys portaran 2 pseudònims diferents. 

Es valorarà:

 • Originalitat.
 • Creativitat.
 • Valor simbòlic de la proposta, que haurà de guardar relació amb les senyes d’identitat de l’Associació que són també les de l’Escola Marista de la qual forma part. 

La Junta es reserva el dret a poder eliminar aquells dissenys que puguin resultar ofensius, que no compleixin la llei total o parcialment i/o que no s’ajustin a l’estipulat a les bases del concurs.

4. CONCURSANTS

Podran participar totes les famílies associades a l’AFA del Col·legi Maristes Sants-Les Corts.

Cada família  podrà presentar un màxim de dos dissenys.

Els membres de la junta de l’AFA que participin en el procés de recepció de dissenys i tria, així com els membres del jurat, no podran participar al concurs, ni ells ni el seu nucli familiar.

5. PRESENTACIÓ DE LES PROPOSTES

Les propostes s’enviaran a través d’aquest formulari

6. TERMINIS

La presentació de les propostes s'iniciarà el dia 6-04-2022, i la data límit per a la presentació de propostes serà el dia 20-05-2022 a les 00h. 

Es triaran un màxim de 2 finalistes i 1 guanyador que es faran públics el dia de la festa de la família del 18 de juny. Cas que no es pugui realitzar la festa, l’AFA informarà del dia en què es faran públics els guanyadors a través de la seva web i de les xarxes socials.

Els finalistes i el guanyador seran informats per correu electrònic o telefònicament.

7. PROCEDIMENT DEL CONCURS I EL JURAT

Els dissenys enviats per formulari els rebrà un membre de la Junta directiva de l’AFA que comprovarà que les dades són correctes i que la família és associada a l’AFA. Aquesta persona no podrà presentar-se al concurs (ni ella ni el seu nucli familiar).

Uns quants membres de la junta directiva de l’AFA farà la tria de màxim 10 logotips i els faran arribar al jurat. Aquests membres i aquest jurat no podran presentar-se com a participants del concurs (ni ells ni el seu nucli familiar).

El jurat estarà compost per 2 col·laboradors/es de l’AFA, 2 delegats/es de l’AFA, 1 representant de l’escola i 1 membre de l’AFA i triaran 1 guanyador i un màxim de 2 finalistes.

El concurs podrà declarar-se desert, en el cas que cap proposta presentada compleixi els requisits demanats. Podrà donar-se el cas que la Junta directiva triï un sol disseny a la primera fase si només n’hi ha un que compleixi els requisits demanats.

8. PREMI

Es triaran un màxim de 2 finalistes i 1 guanyador.

El premi dels finalistes serà: un val de compra a l’Illa Diagonal per valor de 30 euros.

El premi del guanyador serà: un val de compra a l’Illa Diagonal per valor de 100 euros.

L’acceptació d'aquest premi, per part dels finalistes i del guanyador del concurs, comporta la cessió gratuïta dels drets d'explotació, reproducció en qualsevol suport o mitjà, i de la propietat intel·lectual, amb caràcter d'exclusivitat i durant temps indefinit a favor de l’Associació. 

La resta de dissenys rebuts, seran suprimits en un termini màxim de 6 mesos.

La no acceptació d’aquestes condicions equival a perdre el dret al premi i aquest passarà al finalista que, al seu torn, haurà d’acceptar les condicions. Si no fos així, el jurat es reserva el dret de declarar el premi desert.

L'Associació es reserva el dret a substituir els premis per altres de similars característiques cas que sigui necessari.

9. CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

La participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases. 

La Junta de l’AFA MSLC reserva el dret a modificar o afegir annexes sobre terminis, mecànica del concurs i premis, sempre que es consideri necessari. 

La participació en el concurs suposa l’acceptació de les presents bases en tots els seus termes.

Des de l'AFA considerem que les llengües estrangeres són un actiu molt important pel futur dels nostres fills i filles, tant pel que fa a nivell professional com a nivell personal. Per aquest motiu, oferim una bonificació a totes aquelles famílies associades a l'AMPA que els seus fills o filles hagin obtingut el títol del FCE.

L'import de la bonificació s’assignarà en funció del número de peticions presentades i s’informarà un cop s'hagin recollit totes les sol·licituds. 

Què cal fer?

 • Ser associat/da de l'AFA.
 • Obtenir una qualificació mínima de "grau C" a l'examen del First Certificate.
 • Títol obtingut des de 1 d'Agost del 2021 fins al 31 de Juliol de 2022.
 • Omplir el formulari de sol·licitud (és necessari un formulari per cada fill/a si es dona el cas de demanar-ne més d'una).
 • Enviar per correu electrònnic (escanejat o imatge) el títol obtingut a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 • Data límit: 7 d'Agost del 2022.

Esperem que aquesta iniciativa ens impulsi a motivar als nostres joves en l’estudi de l’anglès i serveixi com a petit ajut a les famílies interessades.

 

Són moltes les preguntes que ens fan els nostres fills i filles sobre el conflicte bèl·lic a Ucraïna. No sempre és fàcil respondre o trobar la manera més adequada de fer-ho en funció de les edats, de la sensibilitat de cada infant o jove ... Per això hem fet un recull d' alguns recursos que hem trobat i que creiem que us poden, i ens poden, ajudar.

Aquesta no és un llista tancada, si coneixeu recursos interessants, sobre aquesta temàtica, ens els podeu fer arribar. Envieu-nos el vostre suggeriment i els anirem afegint.

Subcategorías