Ens preparem per la Pasqua decorant l'escola.

Com cada any, l'AMPA col·labora econòmicament per fer possible que els més petits puguin gaudir de la mona. La nostra aportació permet comprar les plomes i els ous (de porexpan per a infantil i de xocolata per a primària).

  

Per acabar el trimestre us fem arribar el segon butlletí “Viu l’AMPA SLC” on us expliquem breument què hem fet durant aquest curs i avancem alguns temes que estem preparant.

L’Eva era una coneguda corredora de trail que ens va deixar fa uns mesos a causa d’un liposarcoma. La seva família ha organitzat una carrera benèfica virtual i donarà els beneficis obtinguts a la “Asociación Científica “GEIS” per investigar el diagnòstic i tractament dels sarcomes.

Des de l'AMPA ens va arribar la proposta de participar en el projecte i us en fem partícips, donat que creiem que és una bona acció solidària en benefici de la ciència i la investigació d'aquesta malaltia.

 

Hem preparat un vídeo perquè tinguis una idea ràpida de què fem i on ens pots trobar.

I si t'agrada... posa'ns un like!

 

Pots descarregar la nova aplicació de l'AMPA de Maristes Sants-les Corts per Android i estar al dia sobre totes les novetats.

 Ja està totalment operativa i podràs gaudir des del teu mòbil de totes les notícies, comunicats...

Subcategorías